Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Τριήμερο κινητοποιήσεων και «κλείσιμο» των καταστημάτων στις 23 Φεβρουαρίου, αποφάσισε η ΕΣΕΕ
Ημ/νία Δημοσίευσης: 09/02/2011


Οι πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το «άνοιγμα» των κλειστών επαγγελμάτων, που ουσιαστικά απελευθερώνει την εγκατάσταση πολυεθνικών υπερκαταστημάτων και επιτρέπει την ανεξέλεγκτη λειτουργία του υπαίθριου εμπορίου, αλλά και η συρρίκνωση του εισοδήματος των καταναλωτών έχουν φέρει την πλειοψηφία των Μμε εμπόρων σε μια ιδιαίτερα δυσμενή, αν όχι τραγική, κατάσταση.

Σε αυτό το πλαίσιο και με την αυξανόμενη πίεση που δέχονται η αγορά και τα ελληνικά νοικοκυριά είμαστε υποχρεωμένοι να κλιμακώσουμε με πιο δυναμικό τρόπο την αντίδρασή μας και να αναδείξουμε σε όλους τους τόνους τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό εμπόριο στην τρέχουσα συγκυρία.

Γι' αυτόν το λόγο, σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΕ, με μοναδικό θέμα συζήτησης την αντίδραση του εμπορίου, αποφασίστηκε τριήμερο κινητοποιήσεων από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου, με αποκορύφωση το κλείσιμο των καταστημάτων πανελλαδικά την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011.

Η ΕΣΕΕ με νεότερη ανακοίνωσή της θα παρουσιάσει αναλυτικά όλες τις ενέργειες των κινητοποιήσεων των Ομοσπονδιών και των Εμπορικών Συλλόγων σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου