Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012


ΠΕΜΠΤΗ  18  0ΚΤΩΒΡΙΟΥ   2012

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝΗ κυβέρνηση Ν∆-ΠΑΣΟΚ-∆ΗΜΑΡ,  µαζί µε την Ευρωπαϊκή Ένωση, συνεχίζουν το έργο των προηγούμενων.

ΦΕΡΝΟΥΝ νέα µέτρα δισεκατομμυρίων ευρώ , που αποτέλεσµα θα έχουν, την γενίκευση της εξαθλίωσης της κοινωνιας, το κλείσιµο χιλιάδων µαγαζιών και τη χρεωκοπία χιλιάδων αυτοαπασχολούµενων.

Την ώρα που χαρίζουν 500.000.000 στις τράπεζες επιβάλουν εξοντωτικές φορολογίες στους ελεύθερους επαγγελματίες με απώτερο στόχο τον αφανισμό τους. Η
κατάργηση ουσιαστικά της κοινωνικής ασφάλισης η κατάρρευση του συστήματος υγείας σε συνδυασμό με την εξαθλίωση του καταναλωτή δημιουργούν ένα σκηνικό στην αγορά που έχει ξεπεράσει τα όρια της ανασφάλειας. Είμαστε βέβαιοι πια ότι δεν θα αντέξουμε αν δεν τους σταματήσουμε.

Αν σε αυτά προσθέσουμε τα οξυμένα  κλαδικά προβλήματα, το κλείσιμο των καταστημάτων μας ,αν δεν αλλάξει κάτι, έρχεται με μαθηματική ακρίβεια.

Η θέση μας σαν ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και σαν δοκιμαζόμενοι πολίτες από μία αδιέξοδη πολιτική που εφαρμόζεται από την ντόπια και ευρωπαϊκή τρόικα θα πρέπει να είναι εναρμονισμένη με την υπόλοιπη κοινωνία και τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις.Στις 18  Οκτωβρίου  κατεβάζουμε ρολά

Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις

Γιατί δεν αντέχουμε άλλο

Η απειλή της χρεοκοπίας δεν μας φοβίζει πια

Εμείς έχουμε χρεοκοπήσει

Μόνο με την συμμετοχή μας μπορούμε

να ανατρέψουμε την κατάσταση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου