Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013


Συνάδελφοι

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΣΤΙΣ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΡΟΛΑ

Απεργούµε µαζί µε τους εργαζόµενους στον ιδιωτικό και δηµόσιο
τοµέα, που είδαν το µισθό τους να µειώνεται κατά 30-40%.
Ενώ ακόµα δεν καταφέραµε να πληρώσουµε τα προηγούµενα, η τρικοµµατική
κυβέρνηση µε την ΕΕ και το ∆ΝΤ ρίχνει στην πλάτη µας νέους φόρους και   χαράτσια σε µια περίοδο που μένουμε ανασφάλιστοι γιατί δεν µπορούμε να πληρώσουμε τον ΟΑΕΕ. 
Ο νέος φορολογικός νόµος καταργεί τελείως το αφορολόγητο, µας φορολογεί από το πρώτο Ευρώ µε 26% και αυξάνει το Τέλος επιτηδεύµατος στα 650 Ευρώ (1.000 Ευρώ για τις εταιρείες), από 500 του προηγούµενου νόµου. 
Την ίδια στιγµή µειώνουν τους φόρους στα µονοπώλια, τις ΑΕ, κατά 10-15%
Με το νέο φορολογικό, το µικροµάγαζο που είχε κέρδος 20.000 Ευρώ, µετά την πληρωµή των φόρων, το Τέλος Επιτηδεύµατος και τις Εισφορές του ΟΑΕΕ, θα του µείνουν για να ζήσει την οικογένειά του 9.000 Ευρώ περίπου, χωρίς να υπολογίσουµε ενοίκιο και τα υπόλοιπα χαράτσια

Συνάδελφοι.
∆εν αρκούν η «µούντζα» η δυσαρέσκεια και η οργή.
Και εσείς που µέχρι τώρα δεν είχατε απεργήσει, ελπίζοντας ότι η κρίση θα ξεπεραστεί, πιστεύοντας στα «ψεύτικα τα λόγια τα µεγάλα», για ανάπτυξη και «καυτό χρήµα» στην αγορά, ήρθε η ώρα να µπείτε στον αγώνα. Να κάνετε το µεγάλο βήµα.
Η ανάπτυξη που υπόσχονται είναι για τους «µεγάλους παίχτες».
Η ανάπτυξη που υπόσχονται σηµαίνει ανάπτυξη των κερδών των βιοµηχάνων,
των µεγαλεµπόρων, των πολυκαταστηµάτων.
Σηµαίνει λουκέτα για χιλιάδες μαγαζια, ανεργία χωρίς καµία προστασία, τσεκούρι στις παροχές Υγείας και Παιδείας, σφαγιασµό δικαιωµάτων, µέχρι την ολική εξαθλίωση μας.

∆ΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ 

1 σχόλιο: