Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018








ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΦ

Στην προγραμματισμένη συνάντηση της Ομοσπονδίας με το ΥΠ. ΠΡΟ. ΠΟ από πλευράς Υπουργείου συμμετείχαν , ο Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Τόσκας Νικόλαος  , ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κος Αναγνωστάκης Δημήτριος και ο Επιτελάρχης Στρατηγός κος Καραμαλάκης
Συνεπικουρούμενοι από το Πρόεδρο   της ΓΣΕΒΕΕ κ Καββαθά , ο Πρόεδρος ΠΟΦ Διαμαντόπουλος Σπύρος , ο Γ. Γραμματέας  Ανδρεόπουλος Ανδρέας και ο σύμβουλος Στάμος Βασίλης .

Η επιτροπή της ΠΟΦ εξέθεσε τις προτάσεις της και εν κατακλείδι πρότεινε στον Αν. Υπουργό έναν τρόπο που αυξάνει την ασφάλεια του εγγράφου , μειώνει το κόστος του και ελαχιστοποιεί τον φόρτο εργασίας στα τμήματα .

Ο κος Τόσκας έδωσε κατεύθυνση να παγώσει η Κυβερνητική Υπουργική Απόφαση  κα να επανεξετάσει η Επιτροπή την πρόταση των φωτογράφων  ,   με χρονικό όριο την ερχόμενη Δευτέρα 5 Μαρτίου ώστε    να απαντήσει στην ΠΟΦ .

Κατόπιν αυτού το έκτακτο ΔΣ της ΠΟΦ επί τόπου ,αποφάσισε την αναστολή   της  πανελλαδικής κινητοποίησης της Τετάρτης 28/2 , καλώντας τα Σωματεία –Μέλη να είναι σε επαγρύπνηση για  υλοποίηση του κλεισίματος την επόμενη εβδομάδα.
Το ΔΣ χαιρετίζει τα Σωματεία Πανελλαδικά καθώς και τις εκατοντάδες των Συναδέλφων Φωτογράφων που βγήκαν στους δρόμους σήμερα .

Καλούμε   τα Σωματεία με όλα τα μέλη τους    να συνδράμουν στην προσπάθεια για να δημοσιοποιηθεί το πρόβλημα του κλάδου και η πρόταση της ΠΟΦ με κάθε μέσον  .
 ΑΘΗΝΑ 26/02/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου