Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΦ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ





ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14/3/18

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ  2018  πολυμελής αντιπροσωπεία της ΠΟΦ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο  Διαμαντόπουλο Σπ,  τον Α’ Αντιπρόεδρο Μανιώρο Γιάννη , τον Γ Γραμματέα Ανδρεόπουλο Ανδρέα και δύο μέλη του ΔΣ  τον Στάμο Βασίλη και τον Κωνσταντινίδη Γιώργο , συνάντησαν στον φιλόξενο χώρο   ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ   ΤΟΥ       11Ο   PHOTONET SHOW  ,  στο Porto Palace  Hotel της  Θεσσαλονίκης,  τους Αντιπροσώπους των περισσοτέρων Σωματείων της Β. Ελλάδας καθώς και μεμονωμένους συνάδελφους από περιοχές που δεν υπάρχουν Σωματεία .
Στην συζήτηση αναλύθηκε διεξοδικά η μάχη που δόθηκε από τα Σωματεία και την Ομοσπονδία για να παραμείνει η φωτογράφιση των κρατικών εγγράφων στους επαγγελματίες φωτογράφους .
Ανακοινώθηκε επίσης ο σχεδιασμός για την ανασυγκρότηση ή και δημιουργία νέων Σωματείων , καθώς και τα επόμενα βήματα της Ομοσπονδίας  για την δημιουργία διαπιστευμένων Φωτογράφων κρατικών εγγράφων.

Τέλος η Ομοσπονδία εξήρε την δράση και τον ιδιαίτερο ζήλο των Σωματείων  της Β. Ελλάδας  σε αυτήν την μάχη .

Υ.Γ  Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΚΑΦ ,  Τάγκαλος Κώστας ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο σαν τεχνικός σύμβουλος στην διαπραγμάτευση με την Ηγεσία του ΥΠ. ΠΡΟΣ. ΠΟΛΙΤΗ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου