Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΙΟ

Ο Σύλλογος Φωτογράφων και Εικονοληπτών Χίου στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου στην χθεσινη τους συνάντηση για τις ταυτότητες.
"Θέμα" Επίσκεψη στο πρόεδρο του επιμελητηρίου Παντελή Λεγάτο
Επίσκεψη στο επιμελητήριο Χίου, πραγματοποίησαν την Τρίτη 27/02/2018 μέλη του Συλλόγου Φωτογράφων και Εικονοληπτών Χίου προκειμένου να καταθέσουμε τα προβλήματά μας στον πρόεδρο Παντελή Λεγάτο.
Τα μέλη του συλλόγου μας αναφέρθηκαν όχι μόνο στον αθέμιτο ανταγωνισμό που υπόκεινται από μη επαγγελματίες, αλλά και στο νέο νόμο που μας στερεί το «μεροκάματο» από τις φωτογραφίες για την έκδοση ταυτότητας». Ο νόμος αυτός παράλληλα μας προσβάλει και σαν επαγγελματίες καθώς ποτέ κανείς μας δεν έχει διαρρεύσει φωτογραφία πελάτη του, χωρίς την έγκριση του, σε αντίθεση με όλο αυτό που βλέπουμε να γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης»
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παντελής Λεγάτος, από την πλευρά του συμμερίστηκε πλήρως τον προβληματισμό των μελών του συλλόγου και υποσχέθηκε ότι θεσμικά θα αποστείλει επιστολή –διαμαρτυρίας προς το αρμόδιο υπουργείο, ζητώντας διευκρινήσεις αλλά και καταθέτοντας τον προβληματισμό των επαγγελματιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου